Tilapäinen tuotantohäiriö

Niin kuin näiden kommenttien lukijat lienevät huomanneet, uusia kommentteja ei ole ilmaantunut viime viikkoina. Se ei johdu siitä, ettei aiheita kommentointiin enää löydy.

Se johtuu siitä, että kirjoittaja joulusta lähtien toimii valtiovarainministeriön tilapäisenä avustajana Kyproksen pankkikriisin ratkaisemiseksi. Työ on osoittautunut vaativaksi ajankäytön suhteen ja kommentointi tällää on siitä kärsinyt.

Samalla se tietenkin on merkinnyt, ettei Kyproksen kriisiä ole sopinut kommentoida. On epäselvää, sopiiko sitä jälkikäteenkään kommentoida kun näkökulma ei voi mitenkään olla puolueeton.

Näyttää siltä, että tämä kommentointia vaikeuttava tilanne palautuu normaalimmaksi lähiaikoina.

About Peter Nyberg

VTT Peter Nyberg toimi ennen eläköitymistään v. 2010 valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosaston ylijohtajana. Ministeriöön hän tuli 1998 Suomen Pankista jossa hän toimi pitkään eri tehtävissä, lopuksi johtokunnan neuvonantajana. Eläkkeellä Nyberg on mm. Irlannin hallituksen määräyksestä selvittänyt Irlannin pankkikriisin syitä. Hän toimi Kansainvälisessä valuuttarahastossa vanhempana tutkijana 1980-luvulla.
This entry was posted in Kommentit, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *